over
Kwaliteit

Afgesproken!

Mooi gezond haar

Dat onze passie voor mooi gezond haar groot is, blijkt uit het feit dat wij alleen maar werken met goed opgeleide kappers. Die zowel intern als extern getraind worden. Wij geloven in het opleiden van eigen mensen, om zo onze normen in hun DNA te verankeren. Om onze filosofie kracht bij te zetten werken wij uitsluitend met de meest hoogwaardige producten van REDKEN en KEVIN.MURPHY.

Knowhow

KEVIN.MURPHY stelt hoge eisen aan de salons waar hun producten worden gebruikt en verkocht.
Daarom worden onze medewerkers ook via de leveranciers getraind in hun productkennis.
Hierdoor kunnen ze u optimaal adviseren voor u wensen. De juiste producten verhogen de kwaliteit van het haar, het plezier van de coupe en het behoud van de kleur.

Prijsbeleid

Wij geloven in het talent van onze kappers maar ook in hun ervaring. Ervaring kan je niet leren, maar je leert wel door ervaring. Daarom hebben wij ook in onze salon prijzen die gebaseerd zijn op de ervaringsjaren van de kappers. Door PRIJSDIFFERENTATIE kunt u als klant kiezen tussen de verschillende ervaringsniveau’s van onze kappers.
Op onze prijslijst staan:

JUNIORSTYLISTEN, die hun opleiding afgerond hebben en minimaal 3 jaar salonervaring hebben.
STYLISTEN
, met minimaal 5 jaar salonervaring,
SENIORSTYLISTEN
met 9 jaar salonervaring en onze TOPSTYLISTEN hebben 12 jaar of meer ervaring

Service

Om onze kwaliteit kracht bij te zetten geven wij GARANTIE op ons werk en producten. Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn over het eindresultaat, laat het ons dan binnen een week weten.
Wij zullen dan ons uiterste best doen om het voor u op te lossen.
Als u niet tevreden bent met het product wat u heeft aan geschaft, dan mag u het binnen twee weken omruilen voor een ander product.

Afspraak

Wilt u uw afspraak nog veranderen of annuleren? Neem dan minimaal 24 uur van tevoren telefonisch contact met ons op, tel. (020) 7868666 of indien van een online afspraak gebruik de bevestigingsmail om de afspraak te annuleren. Het is niet mogelijk deze afspraak online of per e-mail te wijzigen. Ingeval van no show of te laat afmelden zijn wij helaas genoodzaakt om 50% van de afspraak in rekening te brengen.